Moc děkujeme za super ubytování ve Vašem krásném domečku U Hrivka. Chci pochválit, jak krásně se Vám úprava domu povedla. Líbí se mi, že jste mu zachovali původní tvář,  ale přitom tam člověk najde vše, co potřebuje, vše je po ruce, čisťounké, příjemné a útulné.

Neumím to asi popsat, ale hned jak jsem poprvé vešla do domu, dýchla na mě taková domácí pohoda, příjemná atmosféra a cítila jsem se tam, jako bych už to tam znala z minula (přitom jsem tam nikdy nebyla). Dokonce se mi u Vás krásně spalo, přestože se spaním v novém prostředí mám vždy problémy, ale u Vás jsem spala jako dudek už od první noci. Prostě jako doma. Co jsem také hodně ocenila, je zahrada, do které není vidět z žádné strany, z ulice ani od sousedů, takže ráno si klidně mohl člověk vylézt před dům nečesaný, nemytý a v pyžamu si dát snídani nebo kafe.

Škoda, že jsme v domě nemohli strávit moc času lenošením, protože mažel měl v plánu spoustu výletů a v hlavě plno naplánovaných cyklotras, které musíme za týden zvládnout :-). Vezla jsem si s sebou časopisy v naději, že si na zahradě občas udělám pohodu s kafíčkem a čtením, ale na to vůbec nezbyl čas 🙁

Skoro pořád jsme byli v kopcích. Moc nám pomohla cyklomapa pro děti, která byla na stole v ložnici a kterou jsme všude vozili s sebou, protože byla často užitečnější než GPS a Google mapy 🙂

Dovolenou v Helpě jsme si opravdu užili a na výletech v překrásné přírodě jsme nasbírali spoustu zážitků, převážně pozitivních.

Jen jednou nás zklamalo špatné nebo spíše chybějící značení cest, kvůli čemuž se nám podařilo zabloudit a já podělaná strachem z výšek a rychlých sjezdů jsem musela vjet i na místa, kam bych se jinak neodvážila.J eště jednou díky za vydařenou dovolenou plnou adrenalinu na kolech a pohody ve Vašem útulném domu.

AUGUST 2021